För medlemmar

Nätverksträff Kundservice 18–19 oktober

Varmt välkommen till Avfall Sveriges träff i nätverket för alla som arbetar med kundservice inom avfallsbranschen den 18–19 oktober 2023. Den här gången blir det alltså, på allmän begäran, två dagar för att lära, diskutera och dela erfarenheter med Avfall och Återvinning Skaraborg som värd.

Dag 1 har tema IT/AI – hot eller möjligheter. En av Sveriges främsta experter på IT i avfallshanteringen föreläser: Anna Syberfeldt, professor i produktionsteknik vid högskolan i Skövde. Bland annat kommer vi att få veta mer om de lösningar hon varit med att utveckla för avfallshanteringen: ruttplanering för avfallsinsamling och grönt kort som möjliggör obemannade återvinningscentraler.

På kvällen blir det middag och gemensamma aktiviteter.

Dag 2 tittar vi bland annat tittar vi närmare på prototypen till portalen ”Hitta min förpackningsinsamling”, som ska vara klar inför årsskiftet. Det blir också möjlighet för deltagarna att presentera egna smarta lösningar och att diskutera problem – såväl kring IT-frågor som annat.

Alltså – två fantastiskt intressanta och utvecklande dagar!

 

När: 18–19 oktober 2023 (lunch till lunch)

Var: Scandic Billingen, Skövde

Kostnad: 2.450 kr (självkostnad inklusive möte, 2 luncher, 1 middag – allt faktureras separat)

Anmälan: Nätverksträffen är fullbokad. Kontakta Karin Jönsson om du vill ställa dig på reservlistan,.

Frågor: Maila Karin Jönsson

 

Hotell bokar var och en, till Scandic Billingen. Ange kod D359570587 så får du rabatt.

Vi kan ta emot max 40 deltagare – först till kvarn gäller! Och max tre personer från varje organisation för att kunna erbjuda bredd i nätverkandet.

Hoppas att vi ses i Skövde!

Senast uppdaterad - 2023-09-08

Karin Jonsson

KONTAKT

Karin Jönsson

Redaktör Avfall och Miljö samt nyhetsbrevet