Välkomna att delta i Avfall Sveriges första digitala och virtuella utställning

2020 blev årsmötet ganska hastigt omstöpt från ett traditionellt årsmöte till ett kort digitalt program. I år tänker vi inte låta pandemisituationen stoppa oss från att arrangera den populära och välbesökta utställningen i samband med årsmötesstämman och vårt konferensprogram.

Avfall Sverige kommer med hjälp av Trippus att skapa en digital mötesarena där deltagare kan lyssna på konferensens föreläsningar och fritt besöka utställningen under hela dagarna den 1 och 2 juni.

Det blir väldigt likt en riktig utställning, men den digitala världen ger ytterligare fördelar. Framförallt är det kostnadseffektivt och tidseffektivt för er utställare. Andra fördelar är dessa:

  • Enkelt och överblickbart för besökarna: ett stort antal montrar får plats på en bildskärm och besökare kan också söka efter utställare genom fritextsökning
  • Smidig interaktion: Inne i montrarna kan besökaren interagera med utställare genom chatten alternativt gå in i direkta videosamtal
  • Förbokade möten: Besökare kan förboka möten eller lämna en intresseanmälan i montern om att bli kontaktad.
  • Statistik och leads till utställare: Som utställare får du statistik över alla besök som du kan få nytta av i dina fortsatta affärskontakter.

Monterbygget skapar utställaren själv i det enkla digitala verktyget. Ett kostnadsfritt online-webbinarie kommer att hållas för anmälda utställare. Det finns också skriftliga instruktioner till hands.

Utställare kommer även att presenteras på denna sida, i nyhetsbrev och i årsmötets eventapp.

Praktisk information

Utställningsplats: 5 000 kr
Som utställare är ni också välkomna att anmäla er till konferensen till ett rabatterat pris: 2 500 kr (ordinarie deltagaravgift för medlemmar 4 200 kr). Länk för anmälan till konferensen till rabatterat pris skickas ut av oss efter bokning av monterplats. 

Sista anmälningsdag: 1 april

För frågor: kontakta oss på utbildning@avfallsverige.se

OBS! Utställningen är endast för medlemmar i Avfall Sverige.