Utbildningar

E Leraning (1)

Våra e-learningkurser

Viktig information om Avfall Sveriges e-learningkurser

Nu är e-learningkurserna äntligen tillgängliga igen efter en tid med teknisk driftstörning. Tyvärr går inte utbildningsplattformen att rekonstruera, vilket innebär att det varken finns användaruppgifter eller sparad data om progressen i kurserna för respektive användare. Det betyder att man behöver starta om kursen från början igen. Å andra sidan får kursdeltagaren en repetition av sina kunskaper och en ny period på tre månader för att slutföra kursen vilket Avfall Sverige hoppas ska kompensera för störningen. 

Användare som redan har betalt för en licens och påbörjat en e-learningkurs behöver registrera sig på nytt. Ange e-postadress och lösenord när ni loggar in. Ni kommer då att få bekräfta att ni är en registrerad användare sedan tidigare, och därefter registrera ert konto på nytt. 

Om man inte har något konto sedan tidigare, ska man klicka på knappen ”Registrera dig” och köpa en licens.

För ytterligare frågor kontakta petra.carlsson@avfallsverige.se

 

Avfall Sverige erbjuder som ett komplement till övrig utbildningsverksamheten även e-learningkurser.

Läroprocessen omfattar interaktiva övningar, filmer och berättarröster. Kurserna består av ett flertal avsnitt och alla e-learningkurser avslutas med ett slutprov och diplomering. Hur lång tid utbildningen tar att genomföra är individuell. Därför är tiden som anges för varje webbkurs en uppskattad minimitid. Utbildningen genomförs genom att deltagare med hjälp av en dator, läsplatta eller mobiltelefon är ansluten till internet.

Fördelar med e-learning

Det är enkelt att få tillgång till våra e-learningkurser. Efter registrering köps en licens till aktuell kurs. Vid registreringen anges arbetsgivarens fakturaadress. Denne blir fakturerad inom en månad. Kursdeltagaren har dock tillgång till utbildningen direkt.

Vid köp av tio licenser samtidigt, så kallat klippkort, erbjuds rabatterat pris.

Avfall Sverige erbjuder just nu följande e-learningkurser:

Senast uppdaterad - 2024-06-04