För medlemmar

Ny i branschen

Välkommen till Avfall Sverige och till avfallsbranschen! Oavsett om du är nyutbildad eller om du har bytt inriktning från en annan bransch är en överblick över vad Avfall Sverige kan erbjuda dig som medlem en bra start på din nya karriär. Här får du en kortfattad guide som hjälper dig på vägen. Välkommen också att höra av dig till oss för mer information.  

Lär dig grunderna i avfallshantering! 

Vår e-learningkurs ”Svensk avfallshantering  - en introduktion” är en utbildning som är speciellt framtagen för dig som är ny i branschen.

Läs mer om e-learningkursen här. 

För dig som är förtroendevald och som arbetar i kommunernas tekniska nämnder, förbund eller bolag har vi en särskild e-learningkurs ”Avfallskunskap för politiker – en introduktion”.

Läs mer om e-learningkursen här. 

Håll dig uppdaterad!  

Du når medlemsunik information på hemsidan genom att logga in. För att ladda ned våra rapporter kostnadsfritt behöver du också vara inloggad. Om du saknar inloggningsuppgifter kan du få dessa genom att kontakta oss på info@avfallsverige.se 

Ta del av nyheter, omvärldsbevakning samt våra nya rapporter och aktuella utbildningsaktiviteter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev och vår tidning Avfall & Miljö. 

Nätverka och träffa kollegor i branschen! 

Att delta på våra utbildningar och att engagera sig i någon av våra arbetsgrupper eller nätverket är ett utmärkt sätt att lära känna nya kollegor och utbyta erfarenheter. Läs mer om våra utbildningar och våra arbetsgrupper samt närverk nedan.  

Senast uppdaterad - 2022-11-23