Webbaserade kurser

Avfall Sverige erbjuder som ett komplement till övrig utbildningsverksamhet även webbaserade kurser. Dessa aktiverar deltagarna genom att variera läroprocessen med interaktiva övningar, filmer och berättarröster.

Kurserna består av ett flertal avsnitt och alla webbaserade kurser avslutas med ett slutprov och diplomering. Hur lång tid utbildningen tar att genomföra är individuell. Därför är tiden som anges för varje webbkurs en uppskattad minimitid.

Fördelar

  • Utbildning som finns tillgänglig när behovet uppstår
  • Utbilda sig när och var man vill
  • Pausa, repetera och utbilda sig i sin egen takt
  • Tid för reflektion efter varje avsnitt
  • De nya kunskaperna kan omsättas direkt i verksamheten


Det är enkelt att få tillgång till våra webbaserade kurser. Klicka vidare till önskad utbildning i menyn till vänster. Efter registrering köps en licens till aktuell kurs. Vid registreringen anges arbetsgivarens fakturaadress. Denne blir fakturerad inom en månad. Medlemmen har dock tillgång till utbildningen direkt.

Vid köp av tio licenser samtidigt, så kallat klippkort, erbjuds rabatterat pris.

Utbildningen genomförs genom att deltagare med hjälp av en dator, läsplatta eller mobiltelefon är ansluten till internet, följer en kurs med interaktiva delar. Webbkursen består av programvara och dataunderlag som gör kursen och dess interaktiva delar tillgängligt genom en webbläsare som t.ex. Safari, Explorer eller Firefox. För bästa upplevelse rekommenderas bredbandsanslutning med minst 2 Mbit/s.


Avfall Sverige erbjuder just nu följande webbaserade kurser:


Skriv ut: