Kompetensutveckling för branschen

Avfall Sverige levererar aktuell kunskap som hjälper våra medlemmar att arbeta mot en hållbar avfallshantering. Kompetensutveckling av våra medlemmar är ett av våra viktigaste uppdrag.

I vårt utbud finns webbkurser, lärarledda kurser, temadagar och konferenser. Det finns också möjlighet att beställa några av våra kurser, skräddarsydda till den egna arbetsplatsen, Våra utbildningar kännetecknas av målgruppsanpassad kunskap, kompetenta föreläsare och är en naturlig mötesplats för erfarenhetsutbyte och nätverksbyggande mellan medlemmar. Avfall Sveriges utbildningar är öppna för alla, men medlemmar erbjuds rabatt.

Res med SJ till våra utbildningar

Res till våra konferenser, kurser och temadagar med SJ! Som medlem/deltagare erbjuds du 10 procent rabatt när du reser med SJ. För att få ta de av rabatten, fyll i AVFALLSVERIGE som kampanjkod på www.sj.se.

Viktig information: Bokar du via resebyrå går det att använda kampanjkoden i resebyråns manuella kanaler. Har du frågor är du välkommen att maila till foretag@remove-this.sj.remove-this.se.

Observera att vid ombokning av befintlig ombokningsbar biljett kontakta SJ:s affärsresor 0771-75 75 55.

Rabatten gäller enbart på SJ:s tåg.


Skriv ut: