För medlemmar

Nätverksträff Avfall Web

Välkommen till årets mest spännande händelse för alla som är engagerade i Avfall Web!

Årets tema ” förpackningsinsamling” är högaktuellt för kommunerna.

Avfall Web är ett viktigt verktyg för rapportering, uppföljning och analys av förpackningsinsamlingen. Denna träff är en unik möjlighet att dela erfarenheter och diskutera insamlingssystem och rutiner för statistikinsamling, rapportering och överlämning av förpackningar.

Pär Johansson från Rangola Verksamhetsutveckling kommer att ge förslag på hur bland annat mängder, insamlingssystem och kostnader kan rapporteras in och följas upp från 2025. Pär kommer också att dela med sig av några resultat från tester och analyser av förpackningsinsamling från mellersta och norra Sverige.

Men det är inte allt! Jörgen Leander och Karin Engström från Miljö & Avfallsbyrån kommer att ta oss igenom flera spännande projekt:

Evenemanget riktar sig till alla som arbetar med inmatning och användning av statistik och nyckeltal i Avfall Web. Vi strävar efter att utveckla användningen av statistik och benchmarking för att driva och förbättra verksamheten. Benchmarkingen kommer att fokusera på deltagande kommuner och bolag.

Efter första dagens intensiva diskussioner och kunskapsdelning väntar en avkopplande kväll med mingel vid Fagerudds sjönära relaxanläggning. Ta med dig badkläder för årets första dopp och var med under prisutdelningen från vår kluriga frågesport!

Vi har bokat 25 rum, så först till kvarn gäller! Kan du tänka dig att bo i dubbelrum vore det bra om du redan vid anmälan kan ange det och i så fall med vem.

När: 21 maj kl. 12 – 22 maj kl. 13, 2024

Var: Fagerudd Spa & konferens, Enköping, www.fagerudd.se

Pris: 4 500 kr

Anmälan: Senast 17 april via Simple Sign-up: https://simplesignup.se/event/214627
Glöm inte att anmäla ev. specialkost.
Fakturering sker i efterhand.

Frågor: Jenny Westin eller 040-35 66 15

Senast uppdaterad - 2024-04-04